fbpx

18.03.2024 | HR wiedza

Jak stworzyć efektywne ogłoszenie o pracę?

Innowacyjne podejście do tworzenia ogłoszeń o pracę łączy w sobie elementy HR i marketingu. Pozwala to nie tylko na skuteczniejsze dotarcie do właściwej grupy docelowej, ale także na budowanie długoterminowych relacji z kandydatami. Dzięki wykorzystaniu strategii marketingowych, takich jak storytelling, personalizacja, czy wybór innowacyjnych formatów, możemy nie tylko przyciągnąć uwagę kandydatów, ale także zaangażować ich na głębszym poziomie, jeszcze zanim zdecydują się na aplikację.

Więcej

08.12.2020 | Case Studies

Jak zapewnić ciągłość dostaw w e-commerce w środku sprzedażowego boomu i szalejącej pandemii?

Jedną z firm, która doskonale przygotowała się do funkcjonowania w tych skrajnych warunkach jest grupa Morele.net, łącząca 9 branżowych sklepów internetowych. O tym, jak działa obecnie magazyn w Sosnowcu opowiada w filmiku Kamil Warso, zarządzający centrum logistycznym Morele.net o powierzchni ponad 15 tys m2.

Przeczytaj >

23.11.2020 | Case Studies

„Zapewnienie pracownikom posiłków jest ważniejsze niż kiedykolwiek wcześniej”.

Martyna Korczak-Janik opiekuje się pracownikami firmy NOVOMATIC Technologies Poland (NTP). Monitoruje rynek i ofertę benefitów umożliwiając osobom zatrudnionym w NTP korzystanie z wartościowych udogodnień.

Wciąż zajęta mama dwójki maluchów doceniająca możliwość zjedzenia w biurze lub domu gotowego, ciepłego posiłku, w którego przygotowaniu ktoś ją wyręczył.

Przeczytaj >

17.11.2020 | Benefity Pozapłacowe

Co sądzą o nas pracownicy IT firmy Novomatic?

Siedmiu pracowników działu IT firmy NOVOMATIC Technologies Poland odpowiedziało na siedem tych samych pytań, które zadał im Lunching. Odpowiedzi publikujemy bez cenzury. Kopiuj wklej, co o nas sądzą. Na platformie Lunching pracownicy Novomatic w Polsce realizują swój benefit pracowniczy, jakim jest codzienne dofinansowanie do posiłku, zarówno w biurze jak w domu.

Firma NOVOMATIC Technologies Poland jest partnerem koncernu NOVOMATIC Group of Companies, największego europejskiego producenta i operatora automatów do gier oraz dostawcy gier i systemów do zarządzania kasynami.

Poznajcie Dariusza, Dominika, Kubę, Piotra, Pawła, Michała i Mieszka oraz to, co sądzą o Lunchingu i swoim beneficie.

Przeczytaj >

27.10.2020 | Odżywianie w pracy

Lunch w domu trudniejszy niż w biurze

Jeszcze niedawno byliśmy przekonani, że praca z domu daje nam większe możliwości do organizacji zdrowych posiłków. Z rozmów z naszymi użytkownikami i własnych doświadczeń wynika, że gotowanie na własną rękę każdego dnia jest trudne i dezorganizuje nam dzień. 39% respondentów w badaniu przeprowadzonym w Anglii zamiast obiadu je czipsy a 70% deklaruje, że brakuje im biurowej stołówki. Nie tylko jedzenia ale również spotkań i rozmów z ludźmi.

Przeczytaj >

27.10.2020 | Benefity Pozapłacowe

7 dowodów na to, że posiłek to benefit nowych czasów

Masz za zadanie weryfikować użyteczność i opłacalność benefitów? Twoja firma nie może pozwolić sobie na źle wydane pieniądze? Rozumiemy to, benefity pracownicze bardziej niż kiedykolwiek zaczęły być traktowane jak inwestycja. Dlatego zebraliśmy dla Ciebie poniżej siedem niezbitych argumentów na to, że posiłki dla pracowników to benefit, który wszystkim wychodzi na dobre.

Przeczytaj >

23.10.2020 | Odżywianie w pracy

Chroń firmę przed Covid-19. Sprawdź, w jaki sposób pracownicy organizują swoje posiłki.

Możesz zmniejszyć ryzyko zarażenia pracowników koronawirusem w ciągu dnia pracy organizując ich dzień tak, aby mieli jak najmniej kontaktów z osobami z zewnątrz. Jednym z procesów, które warto wziąć pod lupę jest organizacja posiłku. Jeśli Twoi pracownicy idą na lunch do baru, stają w kolejce w sklepie, płacą kartą lub gotówką, spotykają się z kurierem lub panem kanapką znacznie zwiększa się ryzyko, że w którejś z tych sytuacji dojdzie do zarażenia. Chcemy opowiedzieć Ci, w jaki sposób możesz uniknąć tych sytuacji i znacznie zmniejszyć ryzyko zarażenia koronawirusem podczas organizacji posiłków.

Przeczytaj >