Webinar prowadzą: Agnieszka Koźmińska i Paweł Bołwan
Chcesz otrzymać nagranie? Uzupełnij formularz:
Dowiesz się od ekspertów wszystkiego o posiłkach regeneracyjnych
Poznasz alternatywy dla standardowych rozwiązań
Będziesz mieć możliwość zadania nurtujących Cię pytań
Jaka jest podstawa prawna obowiązku ich zapewnienia i w jakich warunkach jest wymagany?
Dlaczego posiłki regeneracyjne są aż tak ważne, że pracodawcy mają obowiązek ich zapewnienia?
Jakie są alternatywy dla rozwiązań znanych i stosowanych od lat, mimo ich oczywistych wad?
Jeżeli uznasz, że jakieś zagadnienie nie zostało wyjaśnione w wyczerpujący sposób, to będziesz mieć okazję do zadania pytań ekspertom.
Właściciel EHS Consulting. Specjalista ds. BHP, inspektor ochrony przeciwpożarowej, biegły sądowy w obszarze BHP, auditor wiodący ISO 45001. Doradza i szkoli w zakresie bezpieczeństwa pracy w różnych branżach m.in. budownictwie, przemyśle energetycznym oraz zakładach produkcyjnych. Wykładowca akademicki studiów podyplomowych o kierunku bezpieczeństwo i higiena pracy. W ramach prowadzonej działalności EHS Consulting, organizuje webinaria oraz szkolenia edukacyjne dedykowane pracownikom służby BHP, osobom kierującym oraz pracodawcom. Absolwentka Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej oraz Wydziału Zarządzania Wyższej Szkoły Administracji i Biznesu w Gdyni. Kończy prawo na Europejskiej Wyższej Szkole Prawa i Administracji w Warszawie.
Key Account Manager. Posiada duże doświadczenie we współpracy z międzynarodowymi koncernami a także małymi firmami rodzinnymi, głównie firmami produkcyjnymi. Doświadczenie zdobywał w branżach automotive, hotelarskiej, eventowej, opakowaniowej. Obecnie doradza i pomaga firmom w zakresie posiłków regeneracyjnych oraz benefitu lunchowego. Absolwent Socjologii w Collegium Civitas i Zarządzania na Uniwersytecie Łódzkim. Pasjonat sportów wodnych, od ponad 25 lat żegluje, zdobywa kolejne specjalizacje w nurkowaniu i aktywnie spędza czas nad wodą.
Odpowiadamy na wyzwania, które stoją przed działami w zakresie spełnienia obowiązku wynikającego z Kodeksu Pracy,
Wiemy, jaką rolę motywującą odgrywa ciepły, smaczny posiłek w pracy.
Wydajność w pracy jest mocno skorelowana z poziomem wyżywienia w zakładzie.
Pusty żołądek obniża koncentrację, co może prowadzić do zdarzeń wypadkowych.
Chcesz otrzymać nagranie? Uzupełnij formularz