Zastanawiasz się, czy organizacja posiłków to dobry pomysł? Sprawdź, jak to działa, zanim podejmiesz decyzję!
Zgłoś swoją firmę i odbierz bezpłatną degustację.
Liczba miejsc jest ograniczona.
Otrzymasz różnorodną ofertę dań, dopasowaną do potrzeb Twoich pracowników
Po degustacji przeprowadzimy ankietę, dzięki czemu poznasz opinie swojego Zespołu
W trakcie degustacji sprawdzisz, jak działa aplikacja Lunching wraz z systemem zamawiania
Dowiesz się, ile kosztuje dofinansowanie posiłków i otrzymasz raport, który przedstawisz zarządowi
1.
W ciągu 10 minut skontaktuje się z Tobą nasz pracownik.
Podczas niezobowiązującej rozmowy zada Ci pytania, dzięki którym lepiej poznamy sytuację w Twojej firmie:
2.
Podczas spotkania przedstawimy, jak Lunching może pomóc w Twojej firmie. Otrzymasz od nas pakiet niezbędnych informacji. Pokażemy Ci, jak w praktyce działa platforma do zamawiania i rozliczania posiłków w firmie.
3.
Dedykowany opiekun przygotuje spersonalizowane menu posiłków dla Twoich pracowników.
Po akceptacji propozycji zorganizujemy na terenie Twojej firmy degustację dla około 15 osób.
Po ukończeniu degustacji dostarczymy szczegółowy raport oraz rekomendacje dotyczące posiłków dla Twoich pracowników.
Tak, pokrywamy w całości koszty degustacji. W jej ramach serwujemy przykładowe dania z oferty, a także dostarczamy potrzebne naczynia i sztućce. Po zakończeniu degustacji zajmiemy się również uporządkowaniem pomieszczenia i usunięciem śmieci.
Zwykle na degustację zapraszamy ok. 15 osób. Taka liczba gości pozwala uczestnikom spróbować wszystkich dań z oferty. Rekomendujemy, aby wśród zaproszonych gości znaleźli się również przedstawiciele zarządu, związków zawodowych czy rad pracowniczych.
W trakcie degustacji spróbujecie kilku wariantów zup oraz dań głównych. Serwowane potrawy są tak naprawdę odpowiednikiem oferty, którą nasz zespół przygotuje wcześniej do Waszej akceptacji. Oznacza to, że gdybyście w przyszłości zdecydowali się na wdrożenie Lunchingu, przetestowane dania znajdą się również w Waszym menu. To z kolei powstaje na podstawie zgłoszonych przez Was potrzeb (np. preferowanych kuchni) oraz oferty lokalnych dostawców.
Degustacja przyjmuje zwykle formę szwedzkiego stołu, dlatego każdy pracownik ma możliwość spróbowania wszystkich zup i dań z oferty.
Możliwość skorzystania z bezpłatnej degustacji uwarunkowana jest dostępnością naszej oferty w Twojej okolicy. Skontaktuj się z nami, a nasz konsultant sprawdzi, czy jesteśmy w stanie stworzyć dla Ciebie satysfakcjonującą ofertę.