fbpx

18.03.2024 | HR wiedza

Jak stworzyć efektywne ogłoszenie o pracę?

Innowacyjne podejście do tworzenia ogłoszeń o pracę łączy w sobie elementy HR i marketingu. Pozwala to nie tylko na skuteczniejsze dotarcie do właściwej grupy docelowej, ale także na budowanie długoterminowych relacji z kandydatami. Dzięki wykorzystaniu strategii marketingowych, takich jak storytelling, personalizacja, czy wybór innowacyjnych formatów, możemy nie tylko przyciągnąć uwagę kandydatów, ale także zaangażować ich na głębszym poziomie, jeszcze zanim zdecydują się na aplikację.

Więcej

07.01.2022 | Benefity Pozapłacowe

Benefity pracownicze – trendy na 2022 r. – poznaj opinie dyrektorów personalnych

Nie da się już, jak to było przed pandemią, stworzyć uniwersalnego pakietu benefitów dla wszystkich pracowników. Zmieniły się potrzeby ludzi, utrudniony jest dostęp do niektórych ofert, w szczególności do wydarzeń kulturalnych czy grupowych zajęć sportowych.

Przeczytaj >

09.12.2021 | Odżywianie w pracy

Jak otworzyć kantynę dla pracowników krok po kroku

Tym razem pod lupę bierzemy stołówki pracownicze. Ten post dedykujemy osobom, których zadaniem jest stworzenie firmowej kantyny. Dowiecie się z niego, ile potrzebujecie na to przestrzeni, funduszy, jak to zrobić krok po kroku i jakie są alternatywne rozwiązania.

Przeczytaj >

01.12.2021 | Odżywianie w pracy

Lunching – posiłki dla pracowników w produkcji, przemyśle, logistyce. Jakie są możliwości wirtualnej stołówki?

Jeśli odpowiadacie za organizację posiłków dla pracowników w zakładzie przemysłowym, hali magazynowej czy przy produkcji, możecie to zrobić w bardzo prosty sposób.

Przeczytaj >

30.11.2021 | Odżywianie w pracy

Dieta pudełkowa na lunch. Czyli jedno pudełko na dzień tylko w Lunching.

W menu Lunching oprócz obiadów, śniadań czy pełnej diety pudełkowej, znajdziecie od teraz coś zupełnie unikatowego - pudełkowy lunch. Jeśli chcecie wiedzieć, czym różni się ten posiłek od zwykłego obiadu, jak można go zamówić i ile kosztuje, przeczytajcie nasz post. Obecnie już sześciu dostawców diet pudełkowych zdecydowało się na przygotowywanie dla Was samych obiadów, które znajdziecie na Lunching.

Przeczytaj >

15.11.2021 | Case Studies

CSP Customer Services Polska: “Lunching został przyjęty z wielkim entuzjazmem”

Patrycja Świtała-Owieśniak ma blisko 12-letnie doświadczenie w obszarze Human Resources. Jako HR Manager odpowiada za politykę i strategię personalną firmy CSP Customer Services Polska. W rozmowie z nami opowiada o tym, że Lunching okazał się idealną niespodzianką dla pracowników, wprowadzoną z okazji jubileuszu 15-lecia istnienia CSP na szczecińskim rynku pracy.

Przeczytaj >

05.11.2021 | Odżywianie w pracy

Dopuszczalne formy posiłków regeneracyjnych. Wywiad z ekspertką BHP, Katarzyną Kwasek-Janik.

W pierwszym artykule z serii posiłki regeneracyjne na naszym blogu znajdziecie wszystkie przepisy i dokładne wytyczne, komu należy się posiłek profilaktyczny, a komu nie wraz z podpowiedziami eksperta BHP z firmy Pilkington, jak to zmierzyć. Teraz pora na odpowiedzi na pozostałe nurtujące nas pytania dotyczące głównie podatków, ekwiwalentów i sposobów organizacji posiłków w Waszych firmach. Na te wszystkie pytania odpowiedzi udziela nam nasza ekspertka BHP - Katarzyna Kwasek-Janik.

Przeczytaj >